Transportbedrijven

Transportbedrijf Stabroek - Aertssen Aannemingsbedrijf

nze lange ervaring, gekwalificeerde en gemotiveerde medewerkers en het gebruik van state-of-the-art technologie zorgen ervoor dat we via een integrale dienstverlening op de noden en wensen van onze klanten kunnen inspelen. Onze doordachte en flexibele aanpak laat ons toe complexe projecten en strakke planningen tot een goed einde te brengen.

Daarbij geloven wij sterk in partnerships met onze klanten: het zonder uitzondering nakomen van afspraken, het stelselmatig uitbouwen van de relatie en het continu zoeken naar mogelijkheden om de dienstverlening verder te optimaliseren, vormen de basis van ons beleid.

Aertssen Transport is een logistieke dienstverlener die zich voornamelijk richt op het vervoer van goederen met uitzonderlijke afmetingen.  Daarbij adviseren  wij u van start tot finish, zowel in binnen- als in buitenland. Onze experts bestuderen de situatie, bekommeren zich om de nodige vergunningen en zetten het juiste materieel in om ervoor te zorgen dat uw lading op tijd ter plaatse aankomt.

Ook opslag & modificatie van machines voor de bouwindustrie behoren tot de mogelijkheden. Daarvoor beschikken we over terreinen in Antwerpen & Zeebrugge. Op die locaties kunnen machines worden opgeslagen tot ze naar de klant vertrekken. Tijdens die opslagperiode kunnen de machines aangepast worden volgens de specifieke eisen van de klant en worden ze vóór vertrek nogmaals grondig nagekeken & gereinigd zodat ze in perfecte staat de klant bereiken.

Aertssen Aannemingsbedrijf

Vakgebieden: transport

Aertssen Aannemingsbedrijf contacteren


max. 400 resterende tekens


DISCLAIMER: Om ongewenste e-mail te vermijden worden berichten gescreend alvorens ze worden doorgestuurd naar Aertssen Aannemingsbedrijf. Commeriële berichten worden NIET doorgestuurd. Klik hier voor meer informatie.