Transportbedrijven

Transportbedrijf Zaventem - Embelco SPRL

Aan alle antiquairs, export-bedrijven of particulieren :

Wij zorgen voor de levering van uw produkten tot naar eender waar ter wereld.

Vliegtuig

Dankzij onze jarenlange ervaring met meerdere luchtvaart- en andere maatschappijen kunnen wij verschillende keuzes voorstellen voor elke verzending.

Boot

Voor belangrijke zendingen, is het ook mogelijk om de boot te gebruiken.

Het is een economisch alternatief ten opzichte van het vliegtuig en het biedt eveneens zekerheid betreffende diefstal en geïsoleerde goederen.

Vracht- & Bestelwagens

Groeperingsdienst

Goedkoopste oplossing
Voor Europese bestemmingen stellen wij onze dienst "vrachtwagen/groepering" voor.
Waarom betalen voor de hele vrachtwagen, indien u er maar een klein deel van benut ? Waarom niet delen met andere mensen die eveneens in die regio moeten leveren ?
Wij selecteren voor u een leverancier die op de weg is naar de regio waar uw goederen moeten geleverd worden en u betaalt slechts voor de plaats dat uw verzending inneemt.

Express-dienst

Snelste oplossing
Omdat aankoop en verkoop plaatsvindt in heel Europa, stelt EMBELCO zijn"Express" dienst voor : Vracht- en bestelwagens die verschillende Europese landen (Frankrijk, Engeland, Zwitserland,…) doorkruisen en goederen leveren of ophalen in buitenlandse steden.

 

Embelco SPRL

Vakgebieden: transport

Embelco SPRL contacteren


max. 400 resterende tekens


DISCLAIMER: Om ongewenste e-mail te vermijden worden berichten gescreend alvorens ze worden doorgestuurd naar Embelco SPRL. Commeriële berichten worden NIET doorgestuurd. Klik hier voor meer informatie.