transportbedrijven Tielrode | EXTRAsnel

Transportbedrijf Tielrode - EXTRAsnel

EXTRAsnel transport op maat

Voor alle soorten goederen, met extra zorg. 

Deze service is toegankelijk voor iedereen en richt zich naar goederen die een specifieke zorg of vorm van bevestiging of verpakking nodig hebben zoals glas, kunst, antiek of andere fragiele stukken. EXTRAsnel is 24 uur op 24 bereikbaar, ook in het weekend. Bel +32 470/53.03.11voor meer info.

EXTRAsnel voorziet een bestelwagen volgens jouw wensen, met aangepaste montage, verpakking of andere hulpstukken, om op afgesproken tijdstip jouw goederen te komen halen. Afhaling en levering mogelijk in heel België. 

Via deze transportservice op maat kan je er zeker van zijn dat jouw goederen zonder schade of verlies  aankomen. Je kan rekenen op een bekwame chauffeur die met alle aandacht jouw goederen zal laden en lossen, en die alles wat nodig is zal verpakken en beschermen. Er zullen ook nooit andere leveringen samen met jouw goederen geladen worden, en ze zullen nooit uitgeladen of overgeladen worden in een ander voertuig of tussendepot. De chauffeur weet immers hoe waardevol en fragiel jouw goederen zijn, en zal deze dan ook met de juiste zorg behandelen. 

Voor eenmalige of doorlopende opdrachten. Wij maken een prijs op maat voor u.

Vraag een vrijblijvende offerte aan via e-mail.

info@EXTRAsnel.be

+32 470/53.03.11

https://www.extrasnel.be

EXTRAsnel

Vakgebieden: transport, koerier

EXTRAsnel contacteren


max. 400 resterende tekens


DISCLAIMER: Om ongewenste e-mail te vermijden worden berichten gescreend alvorens ze worden doorgestuurd naar EXTRAsnel. Commeriële berichten worden NIET doorgestuurd. Klik hier voor meer informatie.