Transportbedrijven

Transportbedrijf Snaaskerke - Vandycke Verhuizingen BVBA

Meubeltransport

U hebt een meubelzaak of u bent meubelfabrikant en zoekt een oplossing om uw meubelen te verplaatsen van de fabrikant naar uw verkooppunt en/of van uw verkooppunt naar de klant. Of u kocht als particulier meubelen en wil zelf instaan voor het transport zonder dat u hiervoor de gepaste middelen heeft.  Dan hebt u nood aan een betrouwbare partner, die op een professionele en veilige manier een grote hoeveelheid meubelen kan vervoeren en eventueel ook tijdelijk opslaan.

Verhuizingen Vandycke maakte van meubeltransport haar expertise. Dat betekent dat we in alle omstandigheden absolute kwaliteit kunnen leveren. Wij garanderen een ophaling én levering binnen één werkdag, en indien gewenst slaan we uw meubelen tijdelijk op in onze verwarmde opslagplaatsen.

Wat kunnen wij voor u doen?

Wij komen ter plaatse met onze vrachtwagen die beschikt over een laadvermogen van tien ton en een inhoud van vijftig m³. Deze is binnenin speciaal ingericht voor het vervoeren van meubelen. Zo is hij bijvoorbeeld voorzien van een speciaal daarvoor gemaakte en geboende houten parketvloer, waarop meubelen vlot kunnen schuiven zonder beschadigd te raken.
Wij zetten uw meubelen honkvast in de vrachtwagen met de speciaal daartoe voorziene bindlinten.
We bedekken uw meubelen met dikke dekens om beschadiging onderweg te voorkomen. Speciale elastieken houden de dekens precies op hun plaats.
Wij brengen uw meubelen naar hun nieuwe locatie.

Vandycke Verhuizingen BVBA

Vakgebieden: opslagruimte, transport, liftservice, verhuisfirma

Vandycke Verhuizingen BVBA contacteren


max. 400 resterende tekens


DISCLAIMER: Om ongewenste e-mail te vermijden worden berichten gescreend alvorens ze worden doorgestuurd naar Vandycke Verhuizingen BVBA. Commeriële berichten worden NIET doorgestuurd. Klik hier voor meer informatie.